Sixstarleadership leiderschap & team-performance

GREEN ON 🟢, ’s Werelds leukste en meest productieve manier van werken | Richard Bergmans/ThreeFront - P51

April 11, 2022

GREEN ON 🟢  ‘s Werelds leukste en meest productieve manier van werken

EP51 met Richard Bergmans/ThreeFront 

In aflevering 51 van de Sixstareadership Podcast gaan we in gesprek met Richard Bergmans. Richard is co-auteur van de bestseller Green ON, co-founder van ThreeFront, voormalig lid van het korps commandotroepen en nog steeds reservist. In die hoedanigheid is hij ook instructeur in de serie Kamp Van Koningsbrugge seizoen 2.

In dit gesprek praten we o.a. over:
– De Special Forces
– Militair en civiel leiderschap
– De overgang naar het bedrijfsleven
– Werken volgens Green-ON
– Kamp Van Koningsbrugge

Winactie!
Het boek is een aanrader voor iedereen die verbeteringen wil onderzoeken en geïnteresseerd is in de wijze van werken binnen het Special Forces en Defensie domein. De ervaringsverhalen van Special Forces operators zijn om te smullen. We geven 2 x Green ON weg aan abonnees van het YouTube kanaal. Abonneer je HIER op ons kanaal en maak kans op deze en andere winacties!

Wat is Green ON?
Green ON is een radicaal nieuwe werkvorm waarmee jij of je team gelukkiger en productiever wordt, gevormd uit een unieke samenwerking tussen 2 topondernemers en 3 special forces operators (ThreeFront). Werk is nooit meer hetzelfde.

green on,productieve,productieve dag,productieve dingen om te doen,productiever worden,special forces bedrijfsleven,efficient werken,efficient werken tips,beter samenwerken,instructeur kamp van koningsbrugge,koninklijke landmacht opleiding,productiviteit verhogen,opleiding special forces koninklijke landmacht,productieve ochtendroutine,militair leiderschap,militaire teamperformance in het bedrijfsleven,productiviteit verhogen op de werkvloer

Meerdere Green ON “elementen” komen ook aan de orde bij de modellen die we zelf gebruiken. Logisch, we hebben beide een Defensie achtergrond en met Green ON krijg je toegang tot de leukste en meest productieve manier van werken. Dit alles gaat mede zorgen om overstijgende resultaten te behalen. Wat dat betreft vullen Sixstarleadership en Green ON/ThreeFront elkaar goed aan.

Overeenkomsten en verschillen Green ON en Sixstarleadership?
Green ON is gericht op een praktische aanpak en implementatie, waarbij er reeds een bepaalde kwaliteit en niveau aanwezig is. De kennis en ervaringen vanuit o.a. de Special Forces zijn hierin geïmplementeerd. Dit maakt het bewezen succesvol en getoetst in de meest moeilijke omstandigheden.
Met Sixstarleadership zoomen we in eerste instantie uit, om daarna tot de best mogelijke way of working te komen. Noem het een stukje voorwerk om tot een Green ON ready organisatie te komen. 

Abonneer je HIER op ons kanaal en maak kans op deze en andere winacties!

Interessante linkjes:
Richard Linkedin
TheeFront
GreenOn Boek

 
----------------------------------------
 

Het Sixstarleadership netwerk is mede dankzij de podcast ontzettend gegroeid. Groei in de vorm van kennis, persoonlijke/zakelijke contacten en de diensten die we in binnen en buitenland aanbieden.

⭐️ Mastermind-groepen (volgende groep start najaar 2022, meld je aan)
⭐️ Leiderschapsreizen naar Zweden, (najaar 2022, meer info)
⭐️ Events/Lezingen/Training/Coaching
⭐️ Six Star Summit December 2022?🔥
⭐️ Interim management (op aanvraag

Wil je weten wat wij doen iets voor jou, je bedrijf of team is?
Neem dan contact met ons op: info@sixstarleadership.com / 06-24770013

Wellicht tot snel, blijf ons volgen en indien nog niet gedaan, abonneer je op ons YouTube, Spotify en ApplePodcast kanaal.

Dankbaar 🙏
Patrick | Team Sixstarleadership

 
outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap

 

----------------------------------------
✔️ LEIDERSCHAPSREIS ZWEDEN
✔️ SIX STAR MASTERMIND 
✔️MEER PODCAST 
✔️ MAILING/WINACTES
✔️ SUBSCRIBE

----------------------------------------
✔️  Speciale actie voor Veteranen: https://www.huysz.com/nl/product/veteransz/
✔️  Meer info Mastermind deelname: 
Stuur een mail naar info@sixstarmastermind.com of bezoek de website https://www.sixstarmastermind.nl
✔️  Meer info reis Zweden: Stuur een mail naar info@sixstarleadership.com of bezoek de website https://www.sixstarevents.nl/zweden 
----------------------------------------

Podbean App

Play this podcast on Podbean App