Sixstarleadership leiderschap & team-performance

EP24 - Marco Buschman, leven en leiden vanuit het verbindend vermogen

November 24, 2020

Apple-Podcasts.pngApple Spotify.pngSpotify  YouTube.pngYoutube

 

 

In aflevering 24, ga ik in gesprek met Marco Buschman

Energie, enthousiasme en passie. "What you see is what you get" en dat is heel veel in het geval van Marco Buschman. (Spreek uit als Busman) 

Persoonlijk kende ik Marco nog niet en dankbaar dat we op elkaars pad zijn gekomen. Vanaf de eerste minuut in het gesprek is er een klik. Een klik vanuit onze gezamenlijke defensie achtergrond, energetisch en ook voortgekomen uit de wederzijdse passie en interesse in leiderschap, coaching en het maken van verbindingen.

Marco Buschman?

Marco is een oud Luchtmacht officier, uit dienst getreden in de rang Majoor. Na bijna 10 jaar te hebben gediend, was het voor hem tijd om de opgedane vorming en kennis verder te ontwikkelen in het bedrijfsleven. Zijn eerste stap buiten defensie was die bij Capgemini. Hier heeft hij als coach gewerkt binnen diverse leadership development programma's.
Zijn drive om meer te betekenen voor de wereld, hebben er mede toe geleid dat hij samen met compagnon Jaco van der Tang in 2006 COURIUS heeft opgericht.

Heden ten dage is Marco een energieke en uitdagende leiderschapsexpert, team- en executive coach, internationaal facilitator, spreker en auteur van de bestseller Verbindend Vermogen. Hij richt zich op de (door)ontwikkeling van het Verbindend vermogen van leidinggevenden, executives en managementteams in binnen- en buitenland. In zijn optreden pakt hij vragen praktisch en oplossingsgericht aan. Klanten omschrijven zijn stijl als optimistisch, daadkrachtig, invoelend, gepassioneerd, resultaatgericht en inspirerend.

Deze omschrijving zie je ook voor 100% terug in dit gesprek.

Marco en het team van COURIUS, hebben als doel om anderen te ondersteunen in het meer in verbinding komen met zichzelf, de ander, het team, de organisatie en de wereld. Dat zijn defensie verleden daar ook nog steeds een rol in speelt, is meer dan leerzaam en interessant.

Veel kijk en luister plezier!

 

Winactie Boek "Verbindend vermogen"
We geven 3 gesigneerde exemplaren weg aan volgers van de podcast (Meld je HIER aan, onderwerp "Verbindend vermogen") en HIER kun je het boek kopen.

 

✅ COURIUS.com

✅ Meer info over Marco

✅ Connect met Marco op Linkedin

 

Plaats een reactie, schrijf een recensie op Apple Podcast en abonneer je op ons kanaal. Dankbaar🙏

Vind je het een leuke en inspirerende Podcast?

Deel en like hem dan op de diverse social media kanalen en laat een review achter op het kanaal waar jij Podcast beluistert.

Ontvang automatisch een email als er een nieuwe Podcast online komt door je in te schrijven voor Sixstarleadership Updates.KLIK HIER

 

Apple-Podcasts.pngApple Spotify.pngSpotify  YouTube.pngYoutube

 

Linkedin_achtergrond_8c8cr.jpeg

Play this podcast on Podbean App